We need YOU for CBK!

Vi behöver dig i CBK!

(Sorry for the Swedish, by the way, it’s because this is more of a local concern. In short, we’re looking for new crew members for CBK…)

Du som brinner för serier och vill se mediet utvecklas. Du som vill vara med och ge ut snygga nyskapande serier som gör intressanta saker med historieberättande i serieform. Du som är intresserad av att tillsammans med en grupp andra serieskapare ge ut en tidning, arrangera utställningar och jobba med annat som har med förlagsarbete att göra. Du som vill ha ett utrymme att också ge ut dina egna serier som del av en antologi, i ett sammanhang där nybörjare delar utrymme med tunga namn inom internationella alternativ- och undergroundserier.

Du får gärna kunna InDesign, Photoshop etc. Du får gärna vara bra på att jobba med marknadsföring, distribution osv.

Du bör ha förmågan och tycka det är kul att se sammanhang och hur saker hänger ihop i processen att göra och ge ut en tidning, arrangera utställningar, driva en lokal som ställer ut och säljer serier, med allt vad det innebär (du behöver inte ha full koll från start, tycker du det är intressant i grunden så kommer du att lära dig).

Det finns i nuläget inga pengar till ersättning, så du bör vara engagerad och intresserad av att vara med av andra anledningar än att tjäna pengar. CBK och CBA har alltid gjorts med ideella krafter när det gäller både serieskapare och redaktion, på gott och ont, och det ser ut att fortsätta så ett tag till.

Är du intresserad?
Kontakta oss så styr vi upp ett möte!

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.